Herve Paris

Showing 1–12 of 19 results

Mireille Bleines 1980 óta foglalkozik esküvői ruhák tervezésével. 2013-ig vezette a Herve Mariage Divatházat , s ő volt a márka sikerének kulcsa. Mindig meglepő újításokkal állt elő, lehetett ez romantikus, retro vagy klasszikus vonal egyaránt, mindegyikben megtalálta a tökéletes megoldást.

Majd 2014 -2016 között részt vett egy világ körüli utazáson, ahol megismerkedett más népek kultúrájával. (külön kiemelve a Közel-Kelet és a spanyol területeket) S ezeket a világ más szögleteiből szerzett tapasztalatokat ötvözte egybe a romantikus francia főváros -Párizs-mint a szerelem városa atmoszférával. Így született meg ez a könnyed, bohém, vintage hangulatú kollekció: a Herve Paris – mélyen a szívemből!

Ez a kollekció a maga fiatalos, letisztult vonalvezetésével tökéletesen illik a mai trendi esküvőkhöz. Gondolok itt akár tengerparti, akár a kihelyezett, kerti házasságkötésekre. Ezekben az esetekben jelentős szempontként jelenik meg a kényelem. Nem csak elbűvölő, csinos, emlékezetes akar lenni a menyasszony az esküvőjén, de szeretné élvezni annak minden percét. Együtt örülni a násznéppel, mozogni, táncolni az esküvői ruhában, s ezek a ruhák tökéletesen megfelelnek ennek a célnak. Nem csak légies, de nőies is. A könnyedséget a finom anyagok, a muszlin, a lágy tüll alkalmazása biztosítja, az esküvői megjelenést pedig a különleges csipkék, alig megcsillanó flitterek.