Demetrios, Cosmobella

Showing 1–12 of 13 results

Demetrios James Elias, Görögországban, Pireasban született és, mint gyermek került az Egyesült Államokba. Beceneve Jimmy volt, szorgalmas, kreatív emberként nőtt fel, és a világ egyik legkiemelkedőbb esküvői ruha tervezőjévé vált. Az összefonódása az esküvői iparággal egy életre szól. Ohioban, Warrenben Demetrios szüleinek csak egy kis menyasszonyi ruhaszalonuk volt, ahol ez a tehetséges és feltörekvő tervező megismerkedett a textiliákkal, a dizájnnal és a legendásan híres “részletekkel”. A munka tehát ebben a családi üzletben indult, és Demetrios kreatív stílusa innen áradt szét az egész USA-ba.
A tervező az egyik legtermékenyebb menyasszonyi ruhagyártó napjainkban. Az elmúlt év végén Demetriosnak 250 közkedvelt esküvői ruha dizájnja volt. Minden egyes szezonban kollekcióját megnöveli 100 új, különböző ruhával. A hihetetlen finomságú csipke anyagok feladata, hogy a menyasszonyt az esküvője napján a legcsodálatosabb formába mutassák. Ez annak köszönhető, hogy a ruhák szoknyái, a topok, de még az ujjak is végtelen variációban jelennek meg Demetrios kollekciójában. A szemérmes, a konzervatív, a merész és az extravagáns formák és fazonok mind megtalálhatók Demetrios széles választékot nyújtó kínálatában.

Trendi és időtlen… ezek a tulajdonságok mind megtalálhatók a Demetrios Cosmobella kollekciójában. Ezek a ruhák a világhírű Demetriostól azt bizonyítják, hogy az egyszerű, nem jelenti feltétlenül a minimálist. Az általa létrehozott ruhák a finom érzékiségről és a lírai formák tisztaságától sugároznak. Szeretem a dolgokat könnyed és finom formában látni -modta a tervező-, és a gondolat testet ölt a ruhákban.
A Cosmobella kollekció alapját, rendkívüli textíliák képezik, amelyek magában foglalják a tiszta, díszítetlen stílust épp úgy, mint a kézműves igényességgel megmunkált darabokat. Az eredmény pedig olyan ruha, mely természetesen követi a test vonalát. Fényűző, de meggondolt, minden részlet elbűvöli, elkápráztatja a szemet, s ettől a mai menyasszony megjelenése méginkább pazar lesz.