01_nicole.gif02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif

- Ha nem varrattál magadra még soha semmit, akkor ne a menyasszonyi ruha legyen az első, ami rád készül!

- Hallgass a készítőre -,ha már megbíztad- ne Te mondd meg mit, hogyan, miből csináljon!


- A próbára ne hozz magaddal varrónő barátnőt, "varrásban" jártas nagymamát! Miért nem őt bíztad meg?

- Túl sok barátnőt sem érdemes hozni, nem tudsz mindenkinek megfelelni! A leendő párod sem a barátnőknek kell hogy megfeleljen, hisz a Te választásod!
- Egy ruha sosem fog olyan szépen állni, mint a divatlapon! Ne feledd egy profi fotós és retusáló szakemberek csodákra képesek!
- Csak a divatlapok oldalaink nem gyűrödik a ruha soha! A valóságban ez így működik, ha valami összegyűrödik az magától nem simul ki!
- Barátkozz meg az alakoddal! Gondolj arra, hogy hány csinos lány férjezetlen még az ismerőseid közül! Egy rád készült ruhától nem leszel fiatalabb, nem lesz kisebb a ruhaméreted! Téged így szerettek meg!
- Előtte próbálj fel hasonló ruhákat, ne utólag döbbenj rá, hogy a rendelt ruhatípus nem is áll jól Neked! Egy jó szalon stylist is egyben, alakodra ruhát, színt, kiegészítőket ajánl! Fogadd el a tanácsokat!

Partnereink02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif