01_nicole.gif02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif

Rendeltünk ruhákat Kínából fénykép alapján, olyan weboldalról ahol pici pénzért világcégek ruháit koppintják! Biztos Ti is tudtok ilyen oldalakat, talán ajánlották is már ismerőseitek! "Nem kell azért annyi pénzt kiadni, tudom hol kell féláron hozzájutni!" -igaz még nem volt tapasztalatuk, mert esküvői ruhát nem kell minden héten beszerezni. Az itt leírtak szolgáljon mindenkinek tanulságul! Amit leírok szó szerint igaz, velem történt meg! Kattints a képre és nézd meg milyen az eredeti ruha, és nézd meg mit szállítanak!

 

- Először is 1,5 hónapot késtek a szállítással, természetesen előre kellett fizetni! Az esküvő dátumát nem nagyon tudod tologatni, ha már le van kötve az étterem, zenekar, stb...!

- A szállítás olcsósága miatt, egy ruha kb. egy csizma méretű dobozba volt behajtva! Nem akartam elhinni, hogy menyasszonyi ruha van abban a kicsi dobozban!

- A kibontás után már nem csodálkoztam, mert ki volt spórolva az alapanyag, rétegek hiányoztak az eredeti ruhához képest!

- Ami az eredeti ruhán tüllcsipke volt, azt olcsó, gyenge minőségű organza csipkével helyettesítették, kristály helyett műanyag ékkő volt rajta!

- Olyan rövidek voltak a ruhákba a cipzárak, hogy nem lehetet belebújni, felvenni a menyasszonyi ruhákat!

- Egy méret sem felelt meg az európai méretezésnek! Sokan hoznak be külfölről hozott ruhákat igazításra, akkor derül ki számukra, hogy teljesen szét kell szedni és ez már nem olcsó mulatság!

Tanulsága pedig természetesen az, hogy ami túl olcsó az nem lehet jó, kiváló minőségű! Ezt meg kell tanulnod, jól be kell vésni, mert az árak nagyon csábítóak!
Pont annyit, olyan árat írnak, amit Te szeretnél érte adni!
Pszichológia - ennyi!
De nem azt a minőségű ruhát kapod, mint a képen! Szeretnéd hogy fele annyiba kerüljön, de az lehetetlen! Ha valami fele annyiba kerül, akkor az a negyedét éri!


Hát, ... szerintem nem ér meg ennyi idegeskedést a spórolás! Akkor válassz olcsóbb ruhát, de erre a napra mindig emlékezni fogsz, képek sokasága készül Rólad, a ruhádról! 30-40 év múlva a képekre pillantva biztos nem mesélnéd büszkén unokáidnak, hogy gagyi ruhád volt!

Olyan helyen készíttesd a ruhád, ahol minden alapanyagot azonnal meg tudnak mutatni! Ha egy varrónő, varroda menyasszonyi ruhák gyártására van szakosodva, akkor ott szinte mindennek lennei kell raktáron. Ha már itt valami hiányzik, nem profival állsz szembe! A Te ruhádon fog gyakorolni, biztos ezt szeretnéd?

Csatolok még képeket más-más cégektől is, hogy lásd: minden ilyen webáruház olcsó, gyenge minőségű "másolatokat" gyárt! Ennél bármely hazai készítő, szalon, varrónő: igényesebben varr, az alapanyagokat gondosabban válogatja össze, a hazai kézimunkák (gyöngyözés, zsinórozás) pedig elismert mestermunkák ezen összecsapott menyasszonyi ruhákhoz képest! Mielőtt rendelsz menyasszonyi ruhát bármely webáruháztól kép alapján, kérj képet a megvarrt ruháról, hogy ne érjen meglepetés utólag!

Partnereink02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif