01_nicole.gif02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif

Az Aphrodite Bridal Design az egyik legrégebbi esküvői -, alkalmi ruhaszalon, amely 1990 óta van jelen Szegeden. A menyasszonyok álmait váltjuk valóra a magas színvonalú, kézműves igényességgel kidolgozott ruháinkban!

 

  • Sok idegességtől, kapkodástól kíméljünk meg lányokat azzal, hogy határidőre készülnek el ruháik, a próbákon saját szemükkel követik végig esküvői ruhájuk megvalósulását!

  • Összeszokott varrónők állnak rendelkezésedre, a munkafolyamatokat szétbontva: szabász, varró, gyöngyözős lesi a gondolataidat! Megkülönböztetett figyelmet fordítunk a minőségre, hiszen ez biztosítja az újabb és újabb menyasszonyokat!

  • Tapasztalatból tudjuk, hogy a menyasszonyi ruha varrás, esküvői ruha varrás csapatmunka, többet kíván annál, mint amit egy egyszemélyes varrónő nyújthat! A ruhák csipkéi saját gépihímző műhelyünkben készülnek el a Te kérésednek megfelelően - bővebben: www.gepicsipke.hu. Képzeletednek nem kell határt szabni, olyan színkombinációban készítjük el csipkédet, ahogy szeretnéd! (Pl.: halvány ekrü tüllre, bordó szállal hímzünk és a kontúr arany szál lehet) Ezekkel a csipkékkel biztosítjuk számodra az egyediséget, illetve a saját stílusod megjelenését az alkalmi-, esküvői ruhádban!

  • Ruháink díszítésére eredeti Swarovski kristályok, japán gyöngyök, kézi készítésű paszományok, zsinórok és virágok szolgálnak. Cégünk saját importból beszerzett méteráruk széles skáláját biztosítja a báli ruhák / estélyik / esküvői ruhák elkészítéséhez: düseszek, szaténok, organzák, tüllök különböző minőségben, színekben. Felhívjuk figyelmeteket, hogy termékeinkben cégemblémánkkal megegyező szövött címke található, amely lehetővé teszi mindenki számára az eredeti termék azonosítását!

  • Gyártottunk a nemzetközi piacra is menyasszonyi ruhákat: olaszországba és németországba.

  • Több országos és kamarai elismerést szereztünk a több, mint két évtizedes munkánk során.

 • Nyugodt, esztétikus környezetben tudsz próbálni a belváros szívében -saját parkolója van szalonunknak!

Az alábbi képek referenciák munkáinkból, az aktuális munkáinkat a Facebook oldalunkon találhatód!

Partnereink02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif