01_nicole.gif02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif

Itt azoknak a menyasszonyoknak szeretnénk segíteni, akiknek van saját varrónőjük és már kiválasztották, hogy melyik esküvői, báli ruhát szeretnék megvarratni.
De, nem tudják hogy honnét szerezzék be a menyasszonyi ruha, alkalmi ruha készítéshez szükséges alapanyagokat, csipkéket, rátéteket, szegőcsipkéket, gyöngyöket, ékköveket, kellékeket...stb!

 

 

 

 

Cégünk az esküvői ruha készítése mellett közvetlenül a gyárakból importál:

  • tüllt,
  • düseszt,
  • orgazát,
  • gyöngyöt,... stb. többféle színben és minőségben!
  • Saját hímzőműhelyünkben készítjük el a különleges, egyedi csipkéket!
    Páros, szóló, méteres, bordűrös vagy telehímzett csipkéket kínálunk kis szériás gyártásból, magas minőségben, megfizethető áron!
    (Nem gond pl. fehér tüllre fekete cérnával csipkét készítenünk néhány nap alatt!) - www.gepicsipke.hu
Ha az Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. - ra elküldöd a leendő menyasszonyi ruhád képét, összeállítjuk hogy milyen anyagra, csipkére, ... stb.-re lesz szükséged hogy elkészítsék álmaid ruháját!
Beszélj a varrónőddel, hogy melyik alapanyagból, csipkéből hány méterre, párra lesz majd szükségetek!

Ez a galéria még feltöltés alatt áll, saját magad is fogsz tudni itt válogatni, de az üzletünkben személyesen is tudsz vásárolni!
Nézz vissza késöbb, vagy hívd a 62/327-270-s telefonszámon az üzletet és kapsz segítséget, postán küldjük a rendelt tüllt, düseszt, gyöngyöt,..stb-t!

Partnereink02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif