01_nicole.gif02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif

Bármily meglepő ... Esküvői szalonunk 50.000,-Ft-tól vállalja esküvői ruhák, menyasszonyi ruhák varrását eladásra!

 

Ez alatt egy házi varrónő sem tudja kihozni egy több rétegből, különböző anyagokból álló esküvői ruhát!
A képen látható ruha eladási ára 75ezer Ft volt!

Természetesen mindent biztosítunk:

  • alapanyagot (düseszt, matt szatént, tüllt, organzát, ...)
  • csipkét (párost, méterest, szólót)
  • bordűrös -, telehímzett csipkét
  • gyöngyöt, ékkövet,...stb.
  • alsószoknyát

 

Neked nem kell semmit beszerezni, nem kell semmi után rohangálnod! Nem kell vakon tapogatóznod, a szalonban láthatod, hogy mennyiért milyen ruhát varrtunk már!

Cégünk, többmint 20 éve gyárt esküvői, alkalmi ruhákat hazai és külföldi szalonok részére. Többször vettünk részt európa egyik legnagyobb esküvői kiállításán: az olasz Sposa Italia esküvői kiállításon.

Az alapanyagok szalonunkban kéznél vannak! (Bárkivel készítteted el ruhádat: mindig a szemednek higgy, ne a csábító ajánlatnak -akkor a végén nem érhet meglepetés!)

Ruháink minőségét nézd meg menyasszonyainkon!

Munkatársaink hasznos tanácsokkal segítenek, hogy az általad elképzelt ruha milyen anyagokból készülhetnek. Próbálhatsz, hogy melyik ruha áll legelőnyösebben Neked! A pénztárcádhoz keressük a megoldást előre, nem utólag derül ki a fizetendő összeg!

Árajánlatot ennek a kérdőívnek a segítségével tudsz kérni! Merjél álmodni a saját menyasszonyi ruhádról, tölts le képeket a netről, nyomtasd ki, hozd be és összeszokott csapatunk megvalósítja esküvői ruhád!

 

Partnereink02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif