01_nicole.gif02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif
Ezen a helyen olyan információkat kapsz, melyek segítenek, hogy a menyasszonyi ruha kölcsönzése vagy varratása mellett dönts. Hogy internetről “kép” alapján rendelj, vagy szalonban készíttetsd el esküvői ruhádat! Több mint 25 év tapasztalatával saját hímző-stúdiókban gyártjuk az exkluzív csipkéket tüllre, lurexre, organzára, taftra vagy düseszre. Szemed láttára készül a ruhád, szakképzett varrónőink minden részletre ügyelnek. Végig tudod kísérni a ruha készítést: az alapanyag szabásától az utolsó Swarovski kristályékkő elhelyezéséig. A próbák ideje alatt a 100%-ig kézzel készített ruhák esetében bármilyen módosításra lehetőséged van.

 

 • Elkészítjük álmaid ruháját beépített belső fűzővel, ettől lesz alakformáló a menyasszonyi ruhád.
  Amerikai esküvői divatcégek ezt hatalmas saját ötletként adagolják be neked, pedig a fűző kialakulása a XIV.-XV. századra tehető!
 • Ha gyári esküvői ruha képéről van szó és alsószoknyás a ruha amit kinéztél, akkor a menyasszonyi ruha alatt jó minőségű alsószoknya van! Nem szabad ezen spórolni, a ruhánál is -hasonlóan a házépítéshez- biztos alapokra kell építkezni!
 • Hímzett az esküvői ruha vagy lehelet finom csipkéből készült, saját hímzőműhelyünk ezekre a munkákra specializálódott! Cégünk több neves budapesti divatkreatornak készít hímzéseket tüllre, szabványra, bőrre!
 • Figyelem: a ruhapróbákhoz Szegedre kell utaznod! Csak akkor kérj ajánlatot, ha leutazol Szegedre! Mérlegelj, ezt Neked kell eldöntened! Ha megtaláltad képen (katalógusban, női magazinban, neten) álmaid menyasszonyi / alkalmi / báli ruháját, és eldöntötted, hogy varratni fogod a ruhát, akkor kérj árajánlatot a lenti táblázat kitöltésével!

  Azt is válaszd ki, hogy Te mekkora összeget szánsz erre a ruhára, hiszen kompromisszumokkal, átalakításokkal minden megoldható!

Töltsd le, szkenneld be a leendő menyasszonyi ruhád képét és csatold a lenti kérdőívhez!

 

Varrodánk 48 órán belül válaszol az érdeklődő leveledre! Varratásos menyasszonyi / alkalmi ruháknál 3-szori ruhapróbára kell számolnod és Szeged kell utaznod!

 

Bővebben...

Bármily meglepő ... Esküvői szalonunk 50.000,-Ft-tól vállalja esküvői ruhák, menyasszonyi ruhák varrását eladásra!

 

Ez alatt egy házi varrónő sem tudja kihozni egy több rétegből, különböző anyagokból álló esküvői ruhát!
A képen látható ruha eladási ára 75ezer Ft volt!

Természetesen mindent biztosítunk:

 • alapanyagot (düseszt, matt szatént, tüllt, organzát, ...)
 • csipkét (párost, méterest, szólót)
 • bordűrös -, telehímzett csipkét
 • gyöngyöt, ékkövet,...stb.
 • alsószoknyát

 

Neked nem kell semmit beszerezni, nem kell semmi után rohangálnod! Nem kell vakon tapogatóznod, a szalonban láthatod, hogy mennyiért milyen ruhát varrtunk már!
Bővebben...

Nagyon sok internetes webáruház hirdetcsábító, olcsó ajánlatokkal menyasszonyi ruhát és legtöbbjük sajnos becsapja a hiszékeny vevőt. Néhány évvel ezelőtt, amikor az internetes vásárlás kezdett elindulni, én magam biztosra vettem, hogy az esküvői ruha az egyetlen, amit nem lehet – nem szabad interneten vásárolni – és PRÓBA NÉLKÜL átvenni! Én ekkor már több, mint két évtizedes tapasztalattal bírtam, ismerve a vevői igényeket, és mégis többször belefutok olyan csalódott, elkeseredett menyasszonyba, akinek már csak hetei vagy napjai vannak az esküvőig, és az utolsó percben kapkodva próbál “javítani”, mert bedőlt egy internetes hirdetés szövegének.
Bővebben...

Itt azoknak a menyasszonyoknak szeretnénk segíteni, akiknek van saját varrónőjük és már kiválasztották, hogy melyik esküvői, báli ruhát szeretnék megvarratni.
De, nem tudják hogy honnét szerezzék be a menyasszonyi ruha, alkalmi ruha készítéshez szükséges alapanyagokat, csipkéket, rátéteket, szegőcsipkéket, gyöngyöket, ékköveket, kellékeket...stb!

 

Bővebben...

A méretre vágott tüll kb. 1/3-nál visszahajtásra kerül -ez lesz a kész fátyol felső része-, majd a hajtásvonalon egy fésűre összehúzzuk, így kialakul a fátyol végleges mérete. A fátyol a következő méretben, alakban készül -ennek a szélére kerül a damil, a ferdepánt, a hímzés vagy a csipke:

Bővebben...
Partnereink02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif