01_nicole.gif02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif

Rendkívüli eseményre voltunk hivatalosak Düsseldorfban. Ez az esemény is kapcsolódott a nemzetközi esküvői kiállításhoz, az Interbride-hoz, de maga a jubileumi ünnepség egyedülálló volt. Alapításának 100. évfordulója alkalmából rajnai hajózással egybekötött partit adott a Wilvorst.
Ez a márka már 8 éve van jelen a hazai piacon. Nem csak a vőlegények stílusos és elegáns öltöztetésében nyújt nagy választékot a Wilvorst, hanem hagyományos esti viseletek tekintetében is. Gondolok itt a szmokingra, a zsakettre,  a frakkra és minden kiegészítőjükre. Nem csak nálunk népszerű, de egész Nyugat-Európában ismert és kedvelt márka.
Ausztria, Németország, Svájc vőlegényei szintén Wilvorst és Tziacco öltönyökben feszítenek, de állandó partnerei a Bécsi Filharmonikus Zenekarnak vagy a bécsi Operaháznak is.


Ejtsünk egy szót a trendekről is! Továbbra is hódít a kék öltöny, a szűk zakók, szűk szárú nadrágok és a viszonylag rövid ujjhosszak. A zakó ujja alól feltétlenül kilátszódik az ing mandzsettája.

A széles szín és fazonválaszték mellett, kiváló minőségű bőr cipőket is kínál a Wilvorst Herrenmode GMBH. Ennek a márkának mi is partnerei vagyunk amióta csak kapható Magyarországon!

Menyasszonyaink

   inst icon

Partnereink02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif