01_nicole.gif02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif

A divatbemutatóról készült videókat itt láthatod

Az idén is eljött az alkalom, hogy megnézzük a jövő évi divat kínálatát Milánóban. Ezt a kiállítást már megelőzte az esseni és a barcelonai, de a választék hasonló mindegyik szakkiállításon.

Egy ilyen hétvége igazi feltöltődés a dival szerelmeseinek. Lássuk mi volt a kínálat!

Az esküvői ruhák fő irányvonala nem változott nagyot. Továbbra is uralkodó a csipke és a tüll. Megjelent egy rendkívül lágyan omló, puha tüll, mellyel igazán gazdag szoknyákat lehet alkotni. Egy-egy esetben visszatérni látszik a szatén vagy mikádó szoknya. Borítékolom, hogy ez lesz a következő évek új iránya. De ma még a tüll és a csipke legyőzhetetlen!

A díszes és mélyen dekoltált hátak alatt az erős testszínű (nude) tüll jelenik meg, akár a tavalyi évben, s ez látható a hosszú vagy rövid ujjú ruhák csipkedíszei alatt is.

A vonalak változatosak, de elsősorban az alsószoknya nélküli, omlós szoknyák vagy a sellő fazonok uralkodnak.

Legrégebbi márkánk, amit forgalmazunk a Demetrios, nagyon változatos kollekcióval mutatkozott be. Sokkal könnyebben elcsábultam, mint az előző évben. Ebben a kínálatban nem csak a fazonok, a kidolgozások voltak eltérőek, de az árak is szélesebb skálán mozogtak az előző évieknél. Nekem nagyon tetszett a Cosmobella és az Orea Sposa 2017-es kollekciója is.De a legfontosabb, hogy kiválasztottuk és megrendeltük a legújabb trendek képviselőit, melyek már idén ősszel próbálhatók és választhatók lesznek üzletünkben, az Aphrodite Szalonban.

A látottakról itt megnézhetitek a rövidebb és hosszabb videó változatot. Jó szórakozás!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

 


Rövidebb változat


Hosszabb változat


 

Menyasszonyaink

   inst icon

Partnereink02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif