01_nicole.gif02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif

1990. szeptember 17.

Ezen a napon nyílt meg a 18 m2-s garázsüzletünk, az Aphrodite Szalon a Rókusi krt.-on. Az eltelt 25 évben hosszú utat tettünk meg, mire elérkeztünk Kossuth Lajos sugárúti üzletünkbe s mindenképp úgy éreztük, hogy egy ilyen fontos jubileumot méltóképpen kell megünnepelni.
Ezért választottuk Szeged egyik legszebb termét, a Tisza Hotel dísztermét jubileumi rendezvényünk színhelyéül. S mivel nagyszabású eseményt szerveztünk, egyet kizárólag a menyasszonyoknak szántunk. Ez volt a délutáni bemutató, melyet követett este egy  140 fős jótékonysági vacsoraest.


November 7-e azért tűnt jó időpontnak a 25 éves évforduló megünneplésére, mert ekkorra már minden új, 2016-os menyasszonyi ruha megérkezett szalonunkba. Ebben az évben úgy döntöttünk, hogy  a hagyományos Demetrios és Cosmobella márkákat kiegészítjük új márkákkal. Így esett a választás a Nicole Fashion Group ruháira, Diane Legrand, Kenneth Winston és az Ella Rosa modellekre. Ehhez kapcsoltuk saját gyártású, kalocsai mintás esküvői, alkalmi és menyecske ruháink bemutatását is.
A kifutón felsorakoztatott ruhák mellett, az est fellépői –a  Tudományegyetem opera szakos hallgatói  - is Aphrodite ruhákban léptek fel. Így 60 ruha került bemutatásra. Nem feledkeztünk meg a vőlegényekről sem: láthatóak voltak a Wilvorst és Tziacco öltönyeink is. A jó hangulatról a pezsgő, a tombola és a finom vacsora gondoskodott. A bemutató légkörét nagyban meghatározta a gyönyörű helyszín, a fantasztikus megvilágítás, a kiváló koreográfia, a jól megválasztott zenék és nem utolsó sorban az a tíz modell, akik hosszú hetekkel a bemutató előtt már készültek a fellépésre. Ennyi szépség, ami ezen a napon megjelent, a mi lelkünknek is nagyon jól esett, mint ahogy a sok pozitív visszajelzés és gratuláció is. Ha valaki szeretne bepillantani az est hangulatába, vagy csak kíváncsi az új, 2016-os esküvői ruháinkra, kattintson a linkre!

Mentés

Menyasszonyaink

   inst icon

Partnereink02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif