01_nicole.gif02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif

Ahogy a címben is hangsúlyoztam: Si - igen, Milánó, Milánó, Milánó!!!

Mindig ujjongok, ha eljön a nap, amikor megláthatom az új kollekciókat. Olyan ez a pár nap, mint egy valódi feltöltődés. Úgy szívom magamba minden percét. mint a kiszáradt szivacs. S titkon remélem, hogy egyszer a hazai piac is olyan erős lesz, hogy ezt a szárnyalást itthon is érezhetem.

Hogy valami konkrétumot is mondjak, elkezdődtek a szakkiállítások: Milánó az első, majd Düsseldorf következik. Az elmúlt hétvégén nem csak a kiállítást néztem meg, de ellátogattam a Demetrios cég jubileumi 35. évfordulójára is. Az külön hab a tortán, hogy a mi cégünk, az Aphrodite Szalon is jubilál: ebben az évben vagyunk 25 évesek!
A jövő évi divat irányvonalai már tavaly kezdtek kibontakozni: vállak, hátak, ujjak. Egyre kevesebb a

 

nyitott ruha, visszatérnek az ujjak, bár lehelet finom formában. Az alapanyagok közül szinte teljesen kikopott az organza, a taft, a szatén vagy duchesse, szinte minden lágy, omlós tüll és csipke. Csipke minden mennyiségben és minden formában.
Főleg gyöngyözve! A szabásvonalak nem sokat változtak: a csípőig nyújtott fazon vagy a szolid A-vonal továbbra is arat. Érdekesek a fodrok, melyek már rég nem vízszintesek, inkább hullámzó, vagy diagonál vagy függőleges, de lehet tépett, zabolázatlanul lengő, de legkevésbé “jólfésült”!Röviden ennyi. Kívánom, hogy minden hazai menyasszony találjon rá az ő saját ruhájára, melyet nem csak ő akar, de a ruha is megszólítja őt!

Milánó 2015. május 22-25.

Menyasszonyaink

   inst icon

Partnereink02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif