01_nicole.gif02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif

A május  igazán tevékenyen telt szalonunk életében:

16-án a Móra Ferenc Múzeumban megrendezett Jótékonysági estet támogattuk, és öltöztettük a fellépő művészeket, 23-24-én Milánóban jártunk a jövő évi trendek megismerése és az új kollekció megrendelése céljából, az elmúlt hétvégén pedig, -május utolsó szombatján - a Dömötör Díj Gálaestjén vettünk részt. 

Milánóról már korábban beszámoltam, így most a Múzeumi Est és a Dömötör Gála képei mellé szeretnék néhány mondatot fűzni.

Bár nem vagyunk nagyvállalat, de jó és nemes ügyek segítése mindig is célunk volt.

 

Legyen ez iskolai rendezvény, a szakma tovább élését segítő támogatás, vagy épp ez a nagyszerű est, ahol a képzőművészet és a zeneművészet egymást erősítve volt jelen a Móra Ferenc Múzeumban. Az esten fellépő fiatal művészek a mi ruháinkban léptek fel.

A Dömötör Díjjal már az alapítása óta - 17 éve - együttműködünk.

Jövőre "nagykorúsítjuk" ezt a kezdeményezést. Egyébként is szoros a kapcsolatunk a színházzal, előfordult, hogy jelmezek készítésében segítettünk, de most a kategória-díjak hostesse-i viselték a mi ruháinkat. Korábban volt alkalom, hogy fellépő művészeket öltöztettünk.

Menyasszonyaink

   inst icon

Partnereink02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif