01_nicole.gif02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif

...és most nézzük az INTERBRIDE International Fashion Fair kiállítást!

Az európai esküvői kiállítások közül megint ez vitte el a pálmát! Rengeteg virágkompozíció, nagy és látványos standok, sok divatcég és sok-sok néző volt kiváncsi a jövő évi női/férfi divatra.

A kiállítás  most is nagy élmény volt számunkra és mindig fontos állomás a kollekció megtervezésénél.
Folytatódik az az irányvonal, hogy a ruhák hátát hangsúlyozzák testszínű tüll segítségével.

Bővebben...

Rendkívüli eseményre voltunk hivatalosak Düsseldorfban. Ez az esemény is kapcsolódott a nemzetközi esküvői kiállításhoz, az Interbride-hoz, de maga a jubileumi ünnepség egyedülálló volt. Alapításának 100. évfordulója alkalmából rajnai hajózással egybekötött partit adott a Wilvorst.
Ez a márka már 8 éve van jelen a hazai piacon. Nem csak a vőlegények stílusos és elegáns öltöztetésében nyújt nagy választékot a Wilvorst, hanem hagyományos esti viseletek tekintetében is. Gondolok itt a szmokingra, a zsakettre,  a frakkra és minden kiegészítőjükre. Nem csak nálunk népszerű, de egész Nyugat-Európában ismert és kedvelt márka.
Ausztria, Németország, Svájc vőlegényei szintén Wilvorst és Tziacco öltönyökben feszítenek, de állandó partnerei a Bécsi Filharmonikus Zenekarnak vagy a bécsi Operaháznak is.

Bővebben...

A divatbemutatóról készült videókat itt láthatod

Az idén is eljött az alkalom, hogy megnézzük a jövő évi divat kínálatát Milánóban. Ezt a kiállítást már megelőzte az esseni és a barcelonai, de a választék hasonló mindegyik szakkiállításon.

Egy ilyen hétvége igazi feltöltődés a dival szerelmeseinek. Lássuk mi volt a kínálat!

Az esküvői ruhák fő irányvonala nem változott nagyot. Továbbra is uralkodó a csipke és a tüll. Megjelent egy rendkívül lágyan omló, puha tüll, mellyel igazán gazdag szoknyákat lehet alkotni. Egy-egy esetben visszatérni látszik a szatén vagy mikádó szoknya. Borítékolom, hogy ez lesz a következő évek új iránya. De ma még a tüll és a csipke legyőzhetetlen!

A díszes és mélyen dekoltált hátak alatt az erős testszínű (nude) tüll jelenik meg, akár a tavalyi évben, s ez látható a hosszú vagy rövid ujjú ruhák csipkedíszei alatt is.

A vonalak változatosak, de elsősorban az alsószoknya nélküli, omlós szoknyák vagy a sellő fazonok uralkodnak.

Bővebben...

1990. szeptember 17.

Ezen a napon nyílt meg a 18 m2-s garázsüzletünk, az Aphrodite Szalon a Rókusi krt.-on. Az eltelt 25 évben hosszú utat tettünk meg, mire elérkeztünk Kossuth Lajos sugárúti üzletünkbe s mindenképp úgy éreztük, hogy egy ilyen fontos jubileumot méltóképpen kell megünnepelni.
Ezért választottuk Szeged egyik legszebb termét, a Tisza Hotel dísztermét jubileumi rendezvényünk színhelyéül. S mivel nagyszabású eseményt szerveztünk, egyet kizárólag a menyasszonyoknak szántunk. Ez volt a délutáni bemutató, melyet követett este egy  140 fős jótékonysági vacsoraest.


Bővebben...

A május  igazán tevékenyen telt szalonunk életében:

16-án a Móra Ferenc Múzeumban megrendezett Jótékonysági estet támogattuk, és öltöztettük a fellépő művészeket, 23-24-én Milánóban jártunk a jövő évi trendek megismerése és az új kollekció megrendelése céljából, az elmúlt hétvégén pedig, -május utolsó szombatján - a Dömötör Díj Gálaestjén vettünk részt. 

Milánóról már korábban beszámoltam, így most a Múzeumi Est és a Dömötör Gála képei mellé szeretnék néhány mondatot fűzni.

Bár nem vagyunk nagyvállalat, de jó és nemes ügyek segítése mindig is célunk volt.

Bővebben...

Menyasszonyaink

   inst icon

Partnereink02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif