01_nicole.gif02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif

Esküvői ruhát már az esküvő előtti években is lehet nézegetni, de próbálni és a próbára bejelentkezni csak akkor menjünk, ha már biztos az esküvő időpontja. Ha megvan a bejelentkezés az anyakönyvi hivatalba, akkor kérhetünk időpontot az esküvői ruha szalonokba. (A mi számunk: 62/327-270)
Nem érdemes bejárni "Tolnát-Baranyát", de természetsen nézzünk meg több üzletet! Hogy emlékezzünk arra, hol mit láttunk, -ha a szalon hozzájárul - készíthetünk egy emlékeztető fotót arról a ruháról, amely esélyes lehet a kiválasztásra. Ez nem jelenti azt, hogy minden üzlezben, minden esküvői ruhát fotózzunk le, csak valóban azt a néhányat, amelyen érdemes gondolkozni.Pár napig hagyjuk érlelődni a választást, de belátható időn belül menjünk vissza a ruha szalonba és foglalózzuk le a ruhát! Itt kell felhívni minden menyasszony figyelmét arra, hogy a foglaló egy jogi katagória, ami azt jelenti, hogy ha meggondoltuk magunkat és nem vesszük igénybe a ruhát -bármilyen ok miatt -, akkor a foglalót elveszítjük. Foglaló nélkül pedig nem várható el, hogy a ruhát számunkra biztosítsák a megfelelő időpontra. Egyébként a foglalóval nem csak a ruhát biztosítjuk magunknak az esküvőre, de a költségek egy részét már az elején kifizetjük a ruháért.

Az esküvői ruhát általában 3-4 napra kapjuk kölcsön: az esküvő előtt 1-2 nappal, s az esküvő után 1-2 nappal vissza kell azt vinni. Általában nem kell kitisztítani a ruhát, hanem annak tisztításáról a szalon gondoskodik.
De feltétlenül úgy vigyázzunk a kölcsönzött menyasszonyi ruhára is, mintha a sajátunk volna! Sok üzlet kér a kölcsönzés előtt kauciót, épp azért, hogy a ruhát valóban visszakapja és az esetleges sérüléseket kiküszöbölje.
Menyasszonyaink

   inst icon

Partnereink02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif