01_nicole.gif02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif

Szalonunk több mint 25 éve működik és ezeknek az éveknek a tapasztalataival a hátunk mögött alakítottuk ki a kollekciónkat. Nálunk három kategóriában találhat ruhát a menyasszony magának. Ebből én jó szívvel a legolcsóbb kategóriát nem ajánlanám, de mivel igény van erre is, nem én döntök, hanem a menyasszony. Miről is van szó? Tudom, hogy vannak akik úgy gondolkoznak, hogy kis esküvőre nem kell nagy ruha, s ezért nem is akarnak százezer forintot költeni erre. Ezek a menyasszonyok, nagyon olcsó ruhát keresnek. Számukra is tudunk komoly választékot biztosítani, de néhány ezek közül a ruhák közül valóban olyan egyszerű, melyet diákok is elvisznek szalagavatóra nyitótánchoz. Ettől még lehetnek ezek az esküvői ruhák rendkívül csinosak, de nem uszályosak, nem lepi el ezeket a Swarovszki kristály vagy a drága francia csipke.

 

A második kategóriába olyan ruhák tartoznak, melyek már akár díszesek, gyöngyösek, csipkések és kellőképpen trendiek is, de még nem a legnagyobb ágyúi üzletünknek. Sok esküvői ruha tartozik ide, az árfekvés is szélesebb s azt hiszem ebben a katagóriában szinte mindenki találhat magának ruhát. (Diane Legrand, LIsa Donetti, Orea Sposa, Cosmobella esküvői ruhák)

A harmadik kategóriába a csillogó-villogó ruhaköltemények tartoznak, melyekről kislány korukban álmodoztak a mai menyasszonyok. Mindenki legmerészebb álmait megtestesítő, alakformáló -, belső fűzős esküvői ruhák. Aki valóban királynőként akar pompázni esküvője napján, az válasszon ebből a kategóriából! (Demetrios, Kenneth-Winston, Ella Rosa, Aphrodite menyasszonyi modellek)

Menyasszonyaink

   inst icon

Partnereink02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif