01_nicole.gif02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif

  • Elkészítjük álmaid ruháját beépített belső fűzővel, ettől lesz alakformáló a menyasszonyi ruhád.
    Amerikai esküvői divatcégek ezt hatalmas saját ötletként adagolják be neked, pedig a fűző kialakulása a XIV.-XV. századra tehető!
  • Ha gyári esküvői ruha képéről van szó és alsószoknyás a ruha amit kinéztél, akkor a menyasszonyi ruha alatt jó minőségű alsószoknya van! Nem szabad ezen spórolni, a ruhánál is -hasonlóan a házépítéshez- biztos alapokra kell építkezni!
  • Hímzett az esküvői ruha vagy lehelet finom csipkéből készült, saját hímzőműhelyünk ezekre a munkákra specializálódott! Cégünk több neves budapesti divatkreatornak készít hímzéseket tüllre, szabványra, bőrre!
  • Figyelem: a ruhapróbákhoz Szegedre kell utaznod! Csak akkor kérj ajánlatot, ha leutazol Szegedre! Mérlegelj, ezt Neked kell eldöntened! Ha megtaláltad képen (katalógusban, női magazinban, neten) álmaid menyasszonyi / alkalmi / báli ruháját, és eldöntötted, hogy varratni fogod a ruhát, akkor kérj árajánlatot a lenti táblázat kitöltésével!

    Azt is válaszd ki, hogy Te mekkora összeget szánsz erre a ruhára, hiszen kompromisszumokkal, átalakításokkal minden megoldható!

Töltsd le, szkenneld be a leendő menyasszonyi ruhád képét és csatold a lenti kérdőívhez!

 

Varrodánk 48 órán belül válaszol az érdeklődő leveledre! Varratásos menyasszonyi / alkalmi ruháknál 3-szori ruhapróbára kell számolnod és Szeged kell utaznod!

 

 


captcha
Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

Menyasszonyaink

   inst icon

Partnereink02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif