01_nicole.gif02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif

A 2018-as divatkatalógusokat feltöltöttük, keresgéljetek a legújabb menyasszonyi, alkalmi ruhák között!

Demetrios, Cosmobella, OreaSposa és az Evening Dresses katalógusokban található több száz ruha átnézése kellemes kikapcsolódás! (Ez nem jelenti azt, hogy a katalógusokban látható minden ruha megtalálható az üzletünkben! Az üzletünk 2017-s kínálata itt található!)

Férfiaknak: a Wilvorst 2017-es katalógusait itt találhatjátok >>

A katalógusok letöltési sebessége függ az adott hálózati szélességtől! Ha kicsi a letöltési sebesség, akkor eltarthat 3-5 percig is, legyél türelmes...!

Demetrios 2017 Cosmobella 2017 OreaSposa 2017 Demetrios Evening 2017

 

A Demetrios ruhák a cégalapító nevét kapták és a világ egyik vezető menyasszonyi ruha irányvonalát képviselik. Ez a kollekció is számos kisebb "fejezetet" tartalmaz, kielégítve az arák széles igényeit. Találunk a klasszikus vonalvezetés mellett, kihívóan dögös darabokat és lehelet finom ruhakölteményeket is. Egyre több modellnél jelenik meg az elasztikus, átlátszó hosszú ujj.

A Cosmobella, a Demetrios kollekció "kistestvére" hasonlóan széles választékot kínál. A 2014-es ruhák olyan jól sikerültek, hogy nehéz különválasztani a két testvér-vonalat egymástól. A színek közül most is az elefántcsont szín a vezető, de bármelyik ruha  elkészülhet fehérben is. A kiegészítők, övek, virágok, szalagok több színben is pompáznak. A hosszú ujjú csipke pelerinek, kis kabátok minden  ruhának hasznos kiegészítői lettek.

Az OreaSposa kollekció a legszínesebb. Bár formái egyszerűbbek az előző kettőnél, de minden ruha 10-12 színben rendelhető. Ez az a kollekció, mely nemcsak a menyasszonyok számára lehet érdekes, de akár koszorús lányok, akár bálozó hölgyek figyelmébe ajánljuk.
Épp úgy, mint az estélyi ruha katalógust.

A férfiaknak: a Wilvorst 2018-as katalógusait itt találhatjátok >>


Mentés

Menyasszonyaink

   inst icon

Partnereink02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif