01_nicole.gif02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif

Működő üzleteknek ... méretre készítés, kollekcó javítása - ruhaklinika, marketing kérdések, kereső barát weboldal, Search Engine Optimization (SEO) - optimalizálás feltételei, kulcsszavak, Google Analytics értelmezése, PageRank, viszont linkek..... és még rengeteg minden, pont azok a kérdések, ami miatt megállt az üzleted vagy már el is ment a konkurencia melletted! Sose késő megtanulni!

Hogyan állítsuk össze készletünket?
Mindenképpen széles kínálatot kell nyújtanunk vendégeink részére. Ha kezdetben csak esküvői ruhát kívánunk tartani üzletünkben, akkor is figyelembe kell venni az aktuális trendeket. Mivel már évtizede hódítanak a színes / pezsgő, krém, karamell, bordó / színű ruhák, feltétlenül tartsunk a fehér menyasszonyi ruhák mellett ezekből is. Nagyon fontos a méretválaszték. Ne csak a konfekció méretű lányokra gondoljunk! A gyakorlatban nem csak 38-s méretű, hibátlan alakú hölgyek fogják felkeresni üzletünket, hanem, alacsonyak, soványak, molettek, magasak és bármi egyéb alkatúak is.
A méretválasztékon kívül fontos, hogy árban is tudjunk alternatívát mutatni. Legyenek olcsóbb ruhák is, de szalonunk vezető darabjainak kérjük meg az árát!
Az esküvői ruhák elengedhetetlen kelléke az alsószoknya. Itt is érdemes körültekintően beszerezni a kezdő készletet. Igen széles a választék kínálat terén. A rendkívül gyenge, mondhatnám „egyszer használatos” alsószoknyát semmiképp ne tartsuk üzletünkben! Inkább vegyük meg a sokszor drágább, ám évekig jó minőséget nyújtó darabokat. A beszerzéskor arra kell gondolni, hogy az alsószoknyát évekig akarjuk használni, tehát olyan darabokat szerezzünk be, melyek bírják az éveken át történő használatot!
A ruhák és alsószoknyák mellett szükséges, hogy tudjunk mutatni fátylakat, fejdíszeket. A fátyol kínálatunkat úgy állítsuk össze, hogy összhangban legyen az esküvői ruháinkkal. Ha kínálatunkban vannak színes ruhák, akkor legyenek ehhez színes fátylak is! Legyen hosszú, rövid, akár uszályos fátyol és különböző módon szegett vagy eldolgozott szélű.
Érdemes már a kezdeteknél menyecske ruhákat is tartani, hisz ez is érdekli a menyasszonyokat.
Az eddig felsorolt dolgok elengedhetetlenek egy induló üzlet esetében, mint a kirakati babák is. Nagyon fontos, hogy kínálatunkat megfelelő módon tudjuk bemutatni. Sokkal szebben mutatnak a ruhák babákon, mint vállfán lógva.
Ha lehetőségünk van szélesebb árukészlettel indulni, akkor gondolhatunk azokra a személyekre, akik kapcsolódnak az esküvőhöz. Gondolok itt elsősorban a vőlegényre, a koszorús lányokra és a násznép tagjaira. Öltöztessük fel őket is!
A vőlegény esetében szintén tartsuk be azokat a tanácsokat, amiket a női ruháknál leírtam: gondolok itt a méret és színválasztékra, valamint az olcsóbb és magasabb áru termékek kínálatára.

Partnereink02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif