01_nicole.gif02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif

Mivel üzletünk már húsz éve működik, bátran állíthatom, hogy sok fontos tényt és tapasztalatot tudunk átadni azoknak a most induló üzleteknek, akik felkeresnek bennünket.

Első lépésként a kollekció összeállításában tudunk segíteni. Mivel saját hímző stúdióval és varrodával rendelkezünk, széles kínálatot tudunk nyújtani az esküvői ruhákból. S nem csak saját gyártású ruhákkal rendelkezünk, hanem import ruhákkal is. Több márkát forgalmazunk, gondolok itt a Cosmobella, Demetrios, Eddy K és DEM Italiana modelljeire. Ez utóbbi kollekciót olasz partnerünkkel közösen készítjük.

Lényeges az is, hogy az import ruhák csak konfekció méretben kaphatók, de leendő menyasszonyaink nem csak hibátlan alakúak lesznek. Lesz közöttük alacsony, magas, teltkarcsú és sovány is. S ők is szeretnénk hibátlanul pompázni az esküvői ruhájukban. Fontos ezért, hogy ne csak konfekció méretben gondolkodjunk. Ezért érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, mert bármilyen méretben és bármilyen alkatra el tudjuk készíteni a ruhákat.

S nem csak esküvői ruhákra gondolok. Gondoljunk a násznép tagjaira, s őket se engedjük ki üzletünkből, amíg nem öltöztettük fel őket!

Komoly kínálatot tudunk nyújtani koszorúslány ruhákból, menyecske ruhákból és kosztümökből az örömanyák részére. Itt kell megjegyeznem, hogy akár az esküvői ruhákból, akár egyebekből nem csak vadonatúj darabokat tudunk kínálni, hanem használtakat is. Ez azért fontos, mert az új ruhák ára magasabb, de lesznek olyan vevőink is, akik az ár alapján választanak ruhát. S ha van a készletünkben egy-két olcsóbb darab, akkor ezeket az érdeklődőket is meg tudjuk fogni.

Mivel a fátylakat magunk készítjük, így fátyol választékunk is széles körű. Minden típusú ruhához tudunk adni vagy készíteni megfelelő fátylat. Készíthetünk úgy is esküvői ruhát, hogy a ruhán szereplő csipkével díszítjük a hozzá tartozó fátylat is.

A ruhákon kívül tudunk egyéb kiegészítőkkel /kesztyű, fejdísz, pelerin, kalap, alsószoknya, stb / is szolgálni, s ezen kívül még kirakati babákkal is.

Fontos, hogy át tudjuk adni tapasztalatunkat olyan téren is, hogy mit tartalmazzon feltétlenül a ruhákra vonatkozó bérleti szerződés, illetve hogy hogyan tisztítsuk, hogyan alakítsuk a kölcsönzött ruhákat, hogy azok hosszú időn át megőrizzék jó minőségüket.

Fontos az is, hogy partnercégünk a Textile White Kft. esküvői méteráru, csipke, gyöngy forgalmazásával foglalkozik. Így ha bármi pótlásra volna szükség, akkor nemcsak alapanyaggal, de csipkével, gyönggyel is rendelkezésre tudunk állni. Mivel hímző stúdiónk bármilyen színben képes egy-egy csipkét vagy hímzett alapanyagot elkészíteni, így ha egy fazon bevált fehér színben, akkor el tudjuk készíteni azt pezsgő, bordó vagy akár fekete színben is. Így egy modellünkből lehet esküvői és akár estélyi ruhánk is!

Partnereink02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif