01_nicole.gif02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif

Az Aphrodite Bridal Design a minőség, az igényesség és az elegancia szinonimája, mely 1990 óta van jelen -Szegeden- a hazai és a közép-kelet európai esküvői ruha márkák között. Magas színvonalú, kézműves igényességgel kidolgozott termékeink vásárlóköre évről-évre nő. A vásárlók szimpátiáját felkelteni persze nem nehéz, megtartani annál inkább. Ezért mi megkülönböztetett figyelmet fordítunk a minőség ellenőrzésére. Az új trend -esküvői ruhák- kialakításánál a forgalmazók és a vásárlók visszajelzései mellett a piac igényeinek és a divat változásainak elemzésére támaszkodunk. Szalagavatóra, ballagásra cégünk ballagási öltönyöket, 2-3 részes kosztümöket kínál végzős diákok részére -kedvező áron!
Az Aphrodite Bridal Design márkanévvel ellátott esküvői ruhákat három - egymástól jól elkülönülő - kollekcióba soroltuk, amelyeket a vásárlói ízlésvilág különbözősége hívott életre.
 

Royal Collection
a klasszikus, hagyományos, örökké divatos és mindig keresett modelleket vonultatja fel. Ezen esküvői ruhák gazdag díszítése ékkővel, gyönggyel, flitterrel királynői megjelenést biztosít a menyasszonyoknak.

 

Elegant Collection
könnyed, fiatalos, elegáns vonalvezetést a mindenkori legújabb divatirányzatot követi. Ez az esküvői ruha kollekció a soha el nem múló fiatalság egyszerű lendületes báját, harmóniáját tükrözi. A modellek kidolgozására a részletek aprólékos megmunkálása jellemző.

 

Historical Collection
az elmúlt századok divatját eleveníti fel a mai ember számára átfogalmazva. Nemcsak szabásvonalaiban, díszítésében, de alapanyagában is letűnt korok hangulatát hozza vissza.

 
A ruhák csipkéi saját hímző műhelyünkben készülnek - www.gepicsipke.hu. Modelljeink díszítésére eredeti Swarovski kristályok, japán gyöngyök, kézi készítésű paszományok, zsinórok és virágok szolgálnak. Itt hívjuk fel kedves vásárlóink figyelmét, hogy termékeinkben emblémánkkal megegyező szövött címke található, amely lehetővé teszi mindenki számára az eredeti termék azonosítását. Az Aphrodite Bridal Design esküvői ruha modelleket cégemblémával ellátott vállfákkal és védőzsákokkal hozzuk forgalomba.
 
Cím: Szeged, Kossuth L. sgt. 3. Tel.:62/327-270
Partnereink02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif