01_nicole.gif02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif
Az Aphrodite esküvői ruha kölcsönző Szegeden, 1990-ben kezdte meg a működését. Cégünk menyasszonyi ruhák, alkalmi, báli, ballagási öltönyök, öltözékek kölcsönzésével, gyártásával, eladásával foglalkozik közel 25 éve. Szalonunkban megtalálható Cosmobella, Demetrios, OreaSpose és Aphrodite modellek. Férfiak részére -Csongrád megyében kizárólagosan- Wilvorts öltöny, szmoking a kínálatunk. Szalagavatóra, ballagásra keringő ruhák, ballagó öltöny, frakk bérlése lehetséges. Női, férfi díszmagyar, bocskai ruhák készítésével 1998 óta foglalkozunk. Szalagavatóra, ballagásra kosztümök készítését vállaljuk. Díszítő hímzések. női és rérfi ruhákra egyaránt vállaljuk, saját hímző stúdiónkban.

 

A megyei vállalkozások között a kézműves kamara ebben az évben is odaítélte:


- az Iparért
- a Kereskedelemért
- a Szolgáltatásért és
- a Kézműves Mester Remek Díjat.

Az idén az Aphrodite Menyasszonyi és Alkalmi Ruhaszalon ünnepélyes keretek között vette át a Csongrád Megyei Kézműves Mester Remek Díjat. A díj átvétele lehetőséget teremtett arra, hogy röviden bemutassuk az idei díjazottat.


Az Aphrodite Szalon 1990-ben kezdte pályafutását egy apró kis ruhakölcsönzővel. Több, mint húsz év alatt nagy utat tettek meg: ma már nemcsak ruhakölcsönzéssel foglalkoznak, hanem varrodát alapítottak, munkahelyeket teremtettek és saját kollekciót gyártanak.

Bővebben...

Az Aphrodite Bridal Design a minőség, az igényesség és az elegancia szinonimája, mely 1990 óta van jelen -Szegeden- a hazai és a közép-kelet európai esküvői ruha márkák között. Magas színvonalú, kézműves igényességgel kidolgozott termékeink vásárlóköre évről-évre nő. A vásárlók szimpátiáját felkelteni persze nem nehéz, megtartani annál inkább. Ezért mi megkülönböztetett figyelmet fordítunk a minőség ellenőrzésére. Az új trend -esküvői ruhák- kialakításánál a forgalmazók és a vásárlók visszajelzései mellett a piac igényeinek és a divat változásainak elemzésére támaszkodunk. Szalagavatóra, ballagásra cégünk ballagási öltönyöket, 2-3 részes kosztümöket kínál végzős diákok részére -kedvező áron!
Bővebben...

Mivel üzletünk már húsz éve működik, bátran állíthatom, hogy sok fontos tényt és tapasztalatot tudunk átadni azoknak a most induló üzleteknek, akik felkeresnek bennünket.

Első lépésként a kollekció összeállításában tudunk segíteni. Mivel saját hímző stúdióval és varrodával rendelkezünk, széles kínálatot tudunk nyújtani az esküvői ruhákból. S nem csak saját gyártású ruhákkal rendelkezünk, hanem import ruhákkal is. Több márkát forgalmazunk, gondolok itt a Cosmobella, Demetrios, Eddy K és DEM Italiana modelljeire. Ez utóbbi kollekciót olasz partnerünkkel közösen készítjük.

Bővebben...

Működő üzleteknek ... méretre készítés, kollekcó javítása - ruhaklinika, marketing kérdések, kereső barát weboldal, Search Engine Optimization (SEO) - optimalizálás feltételei, kulcsszavak, Google Analytics értelmezése, PageRank, viszont linkek..... és még rengeteg minden, pont azok a kérdések, ami miatt megállt az üzleted vagy már el is ment a konkurencia melletted! Sose késő megtanulni!

Bővebben...

Demetrios James Elias, Görögországban, Pireasban született és, mint gyermek került az Egyesült Államokba. Beceneve Jimmy volt, szorgalmas, kreatív emberként nőtt fel, és a világ egyik legkiemelkedőbb esküvői ruha tervezőjévé vált. Az összefonódása az esküvői iparággal egy életre szól. Ohioban, Warrenben Demetrios szüleinek csak egy kis menyasszonyi ruhaszalonuk volt, ahol ez a tehetséges és feltörekvő tervező megismerkedett a textiliákkal, a dizájnnal és a legendásan híres "részletekkel". A munka tehát ebben a családi üzletben indult, és Demetrios kreatív stílusa innen áradt szét az egész USA-ba.
Bővebben...
Partnereink02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif