01_nicole.gif02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif

Szemétbe a ruhával!

Amerikából érkezett a trash the dress fotózás, ahol a romantikus esküvői fotók mellett szokatlan környezetben is készülnek képek az ifjú párról! Minden helyszín elképzelhető -autószerelő műhely, lovarda, folyó, láp, stb...- csak a fantázia szabhat határt. A cél, hogy különleges képek készüljenek és közben nem gond, ha az esküvői ruha a végén a kukába kerül! Kifutó modelljeinket kedvező áron kínáljuk trash the dress fotózáshoz!

Nézzetek meg egy videót hogyan is készülnek ezek a képek!

Teltkarcsú vagyok... menyasszonyi ruha, esküvői ruha varrása / készítése -ezek NEM megoldhatatlan kérések!
Évek óta folyik a harc a divatiparban. Idén tényleg divatba jöttek a teltkarcsúak? 2010 nagy újdonsága a divatszakmában, hogy mintha kezdenének felülkerekedni a hétköznapi, normális testalkatú nőket támogatók. Régóta folyik a harc a divatipar által népszerűsített kórosan sovány szépségideál ellen.
Némely divatház már egyes kampányuk részeként évek óta hétköznapi testalkatú, akár teltkarcsúbb modelleket is alkalmazott, ám az igaz áttörés még nem érkezett el. Idén egy német női lap állt be a sorba,

Bővebben...

1934. február 11-én született Mary Quant divattervező, akinek a férfiak a népszerű ruhadarabot, a miniszoknyát köszönhetik!
Mary Quant sikertörténete 1955-ben kezdődött, amikor London sikkesnek számító Chelsea negyedében megnyitotta Bazaar nevű butikját. Az akkoriban 21 éves lányt azóta elhunyt férje és üzlettársa támogatta. Túl rövidre vágta az anyagot egyszer, majd piacra került az első miniszoknya-kollekció. Ezt követően már az egész világon tombolt a miniláz, amit az erkölcsi apostolok obszcén rongynak tekintettek! A mini megjelenése férfiak seregeit sodorta önkívületbe! Nagyobb szabadság a lábaknak és a fejnek, ez volt az, amire a nők vágytak.
Bővebben...

Az itt bemutatott képek igazán meggyőző erejűek. Nem kell ahhoz holywoodi filmcsillagnak lenni, hogy valaki jól nézzen ki! Bárki nézhet ki úgy, mint egy Oscar-díjas díva, mert egy-egy számítógépes programmal bárkiből szupermodellt lehet alkotni. Ne hidd el, hogy ha egy hibátlan arc mosolyog vissza a címlapról, akkor az valóban olyan tökéletes! Hogy bársonyos a bőre, selymes a haja, hibátlan az alakja minden „rásegítés” nélkül. Én csak annyit mesélnék el, hogy egyik vezető divatcégnél mindig is csodáltam egy fiatal fotómodellt, mennyire vonzó, mennyire szép a fotókon. S amikor élőben láttam a kifutón, kolléganőim világosítottak fel, hogy EZ a lány és AZ a lány ugyanaz. Én magam nem ismertem fel! Ne érezd tehát másodosztályúnak magad, ha nem rendelkezel Barbi-testtel! Rólad épp oly kedves és hibátlan fotók készülnek majd, mint ha magad is filmcsillag lennél!

Bővebben...
Partnereink02_diane_legrand.gif03_demetrios.gif04_cosmobella.gif05_ella_rosa.gif06_kenneth_winston.gif07_aphrodite.gif08_wilworst.gif09_tziacco.gif10_modeca.gif